Praktijk

Orthodontiepraktijk Wageningen is gevestigd op een praktische locatie aan de Floralaan 3 in Wageningen. Het pand is makkelijk bereikbaar met uitstekende parkeerfaciliteiten.

Meest voorkomende behandelingen

In de praktijk behandelen we veel kinderen met scheefstand van het gebit. Een gecorrigeerd gebit levert een goede kauwfunctie en is beter schoon te houden waarbij de kans op cariës wordt verminderd. Tevens geeft een gecorrigeerd gebit het uiterlijk een positieve uitstraling waarbij vaak het zelfvertrouwen toeneemt.

Ook volwassenen hebben veel baat bij orthodontie. Bij volwassenen is het uiterlijk van de beugel belangrijk. De orthodontist kan informatie geven over de mogelijkheden met minder zichtbare beugels zoals keramische brackets, linguale techniek of Invisalign.

De orthodontisten en behandelaars

Licenties

Orthodontiepraktijk Wageningen is officieel licentiehouder van:

Kwaliteit waarborgen

Orthodontiepraktijk Wageningen is ISO 9001 gecertificeerd en werkt continu aan verbeteringen in zowel de organisatie als in behandelingstechnische resultaten.

  • Alle orthodontisten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep ( NVVO)
  • Alle ortho-assistenten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholingsactiviteiten en worden regelmatig gemonitord door interne en externe audits.