De praktijk

Orthodontiepraktijk Wageningen is gevestigd aan de Floralaan 3 in Wageningen. Het pand is eenvoudig bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid direct voor de praktijk.

Vooruitgang en samenwerking

Als orthodontistenpraktijk geloven we in vooruitgang. Wij willen voorop lopen in orthodontische, technische en sociale innovaties. Innovaties die bijdragen aan een betere zorg voor onze patiënten.

Dat doen we elke dag. Samen met u, maar ook met onze collega-orthodontisten, tandartsen en specialisten zoals kaakchirurgen. Zo werken we samen vandaag aan de zorg van morgen.

Orthodontisten en tandartsen voor orthodontie

De orthodontisten voldoen allen aan de strenge kwaliteitseisen van de Nederlandse vereniging van Orthodontisten. (NNvO).

Orthodontist

Olivier de Waard

BIG 89913670102

Drs. Olivier de Waard MSc – Orthodontist

In 2010 heb ik de vijfjarige opleiding tot tandarts aan de Radboud universiteit in Nijmegen afgerond. Na korte tijd als tandarts te hebben gewerkt ben ik in 2011 gestart met de vierjarige opleiding tot orthodontist eveneens aan de Radboud universiteit, welke ik in 2015 heb afgerond.

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende onderzoeken gedaan en wetenschappelijke publicaties geschreven. Onder andere naar de toepassing van de mondscanner ter vervanging van de traditionele gebitsafdruk.

Voor mij is een succesvolle orthodontische behandeling niet alleen het eindresultaat maar bovenal de weg daarnaartoe. Het is belangrijk voor mij dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen als zij naar de praktijk komen en dat patiënten inbreng hebben in het verloop van de behandeling.
Alleen dan kan je samen succesvol werken naar een mooie persoonlijke lach!

Geregistreerd Specialist in het Orthodontisch Specialisten Register (BIG) en Lid van de Vereniging van Orthodontisten.

Voor meer informatie over taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid van de orthodontist, deze link: allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-orthodontist.

Orthodontist

Olivier Lijten

BIG 79919205602

Drs. Olivier Lijten MSc – Orthodontist

Dhr. Lijten heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de ACTA te Amsterdam en is in 2014 afgestudeerd als tandarts. Vervolgens heeft hij als algemeen practicus gewerkt in diverse tandartspraktijken.

Z’n vierjarige fulltime opleiding tot orthodontist heeft hij gevolgd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vanaf begin 2021 is dhr. Lijten ingeschreven in het BIG-register als orthodontist.
Geregistreerd Specialist in het Orthodontisch Specialisten Register (BIG) en Lid van de Vereniging van Orthodontisten.

Voor meer informatie over taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid van de orthodontist, deze link: allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-orthodontist.

Mondhygiënisten, orthodontie-assistenten en ondersteuning

Alle ortho-assistenten en mondhygiënisten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholings-activiteiten en worden gemonitord door interne en externe audits.

Office manager
  • Annelie
Mondhygiënisten
  • Yvonne
Orthodontie assistenten
  • Machteld
  • Betty
  • Stefanie
Receptionisten
  • Demi

Impressie praktijk

Een impressie van onze praktijk.

De praktijk

Informatie over de praktijk en medewerkers.