Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoeding van de orthodontische behandeling door zorgverzekeraars kunnen per verzekeraar en per aanvullend pakket sterk verschillen. Wij adviseren u zich van tevoren goed te informeren bij uw verzekeraar. Op www.vergelijkmondzorg.nl vindt u actuele informatie.

Declaratieservice

Bij Orthodontiepraktijk Wageningen maken wij gebruik van een declaratieservice. Dit betekent dat u geen declaraties meer hoeft in te sturen aan uw zorgverzekeraar. Wij doen dit voor u via Netpoint Factoring. U ontvangt van ons nog slechts een rekening voor het gedeelte van de kosten waarvoor u niet verzekerd bent.

Heeft u over deze service nog vragen dan kunt u deze altijd stellen aan onze receptie of rechtstreeks aan Netpoint Factoring op hun servicenummer 0164-547509. U kunt ook kijken op uwdeclaraties.nl

Tarieven geldig vanaf 1 januari 2022

De tarieven die wij hanteren worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voordat een eventuele orthodontische behandeling wordt gestart, worden de kosten van het diagnostisch onderzoek en m.b.t. de te plaatsen apparatuur met u doorgenomen. Dit om u te informeren over alle aspecten van een orthodontische behandeling. Alle genoemde prijzen zijn in euro’s.

Klik hier voor tarieven 2022